Privatumo politika

1. Kokia informacija yra renkama?

1.1. Teikiant paslaugas interneto svetainėje www.rentdress.lt galime rinkti, kaupti, naudoti tokius asmens duomenis:

  • informaciją, kurią Jūs pateikiate RENT DRESS registruodamiesi ir (ar) pirkdami, užsisakydami paslaugą interneto svetainėje, įskaitant vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, mobiliojo telefono numerį;
  • informaciją apie jūsų kompiuterį, apsilankymus, naudojimąsi interneto svetaine, įskaitant IP adresą, prisijungimo prie interneto svetainės laiką ir datą;
  • informaciją, kurią galite pateikti mums naudodamiesi mūsų interneto svetaine, teikiamomis paslaugomis ar su mumis bendraudami.

2. Slapukai

Slapukas – informacija, kurią interneto serveris siunčia į interneto naršyklę, ir kuri yra saugoma naršyklėje. Ši informacija yra siunčiama į interneto serverį kiekvieną kartą, kai naršyklė prašo atidaryti puslapį iš serverio. Tai leidžia interneto serveriui nustatyti ir stebėti interneto naršyklę.

  • _ga (slapukas naudojamas statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti. Gauti duomenys naudojami ataskaitoms rengti ir siekiant patobulinti puslapį. Sukuriamas įėjimo į puslapį metu, galioja 2 metus, naudojamas unikalus, atsitiktinai sugeneruotas identifikatorius.).
  • _gid (slapukas naudojamas statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti. Gauti duomenys naudojami ataskaitoms rengti ir siekiant patobulinti puslapį. Sukuriamas įėjimo į puslapį metu, galioja 24 val., naudojamas unikalus, atsitiktinai sugeneruotas identifikatorius.).
  • _gat (slapukas naudojamas apriboti užklausų skaičių. Sukuriamas įėjimo į puslapį metu, galioja 1 min., nekaupiama jokia vartotojo informacija.).
  • pum- (slapukas naudojamas iššokančių langų rodymui, informacijos vartotojui apie „cookies“ naudojimą pateikimui. Sukuriamas įėjimo į puslapį metu, galioja 30 d.,naudojamas unikalus, atsitiktinai sugeneruotas identifikatorius.).
  • mc_cid (slapukas naudojamas MailChimp  naujienlaiškio kampanijos ID – unikalus numerio išsaugojimui, nustatymui ant kokios kampanijos nuorodos buvo paspausta. Sukuriamas kai paspaudžiama ant naujienlaiškio kampanijos puslapio, nuorodos, galioja 14 d., naudojamas naujienlaiškio kampanijos ID – unikalus numeris.).
  • mc_eid (slapukas naudojamas MailChimp  naujienlaiškio kampanijos ID – unikalus numerio išsaugojimui, nustatymui ant kokios kampanijos nuorodos buvo paspausta. Sukuriamas kai paspaudžiama ant naujienlaiškio kampanijos puslapio, nuorodos, galioja 14 d., naudojamas naujienlaiškio kampanijos ID – unikalus numeris.).
  • mc_landing_site (slapukas naudojamas, kai puslapio lankytojas įveda svetainės adresą, paspaudžia ant naujienlaiškio nuorodos. Sukuriamas kai paspaudžiama ant naujienlaiškio kampanijos puslapio, nuorodos, galioja 14 d., naudojamas unikalus identifikatorius.).

3. Asmens duomenų naudojimas

3.1. Duomenų naudojimas yra skirtas:
  • tam, kad suteiktume galimybę naudotis rentdress.lt interneto svetaine, teikiamomis teikiam paslaugomis;
  • sutarties sudarymui ir vykdymui;
  • įsigytų prekių, paslaugų tiekimo ir pristatymo tikslais;
  • ataskaitų ir sąskaitų-faktūrų išrašymo ir jų siuntimo tikslais;
  • įsiskolinimų valdymui;
  • pranešimų, korespondencijos jums siuntimui;
  • rinkodaros tikslais (naujienų ir kitos rinkodaros informacijos jūs turite galimybę bet kada atsisakyti pranešdami apie tai el. paštu arba paspausdami aktyvią nuorodą gautame pranešime).

4. Asmens duomenų saugojimas

4.1. Jūsų asmens duomenys el. prekybos tikslais (vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, prekės pristatymo adresas, prekės/paslaugos apmokėjimo duomenys (banko sąskaitos Nr., apmokėjimo būdas ir pan.), pirkimo istorija (įsigytos prekės, kaina ir pan.) bus saugomi 5 (dešimt) metus nuo paskutinio jūsų pirkinio mūsų internetinėje svetainėje.

4.2. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, el. pašto adresas) tiesioginės rinkodaros tikslais bus tvarkomi 5 (penkerius) metus nuo paskutinių aktyvių veiksmų atliktų mūsų internetinėje svetainėje (prisijungimo prie internetinės svetainės, registracijos ir (ar) kt. aktyvių veiksmų internetinėje svetainėje).

5. Tiesioginė rinkodara

5.1. Naujienas ir pasiūlymus el. paštu galite gauti prenumeruodami  naujienlaiškį.

5.2. Jūs turite teisę nesutikti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, informuodami mus el. pašto adresu info@rentdress.lt ir (arba) paspausdamas atitinkamą aktyvią nuorodą kampanijos puslapyje.

6. Duomenų atskleidimas, saugumas

6.1. Paslaugos teikėjas įsipareigoja neatskleisti pirkėjo asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus mūsų darbuotojams, vadybininkams, tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams, tekiantiems daiktų, prekių pristatymo ar kitas su pirkėjo užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. Visais kitais atvejais pirkėjo asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytais atvejais ir tvarka.

6.2. Informacija apie jus gali būti atskleista jei mes turime ją atskleisti įstatymų nustatyta tvarka, siekiant apginti savo teises ar interesus, įskaitant duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti įsiskolinimus.

6.3. Paslaugos teikėjui interneto svetainėje pateikti duomenys apie pirkėją yra naudojami remiantis LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo 5.1.2 str. ir 7.2 str. pagrindu, sutarties sudarymo ir vykdymo tikslais. Šiuos duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais paslaugos teikėjas turi teisę naudoti gavus pirkėjo sutikimą.

6.4. Duomenų perdavimas internetu principas yra  nesaugus, todėl mes negalime  garantuoti saugaus duomenų perdavimo interneto tinklais.

7. Sutikimai ir teisės

7.1. Naudodamiesi mūsų interneto svetaine, svetainėje teikiamomis paslaugomis, jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su šia privatumo politika ir su ja sutinkate ir suteikiate mums teisę rinkti, kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti jūsų asmens duomenis.

7.2. Jūs turite teisę pateikti rašytinį prašymą mums suteikti jums informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami.

8. Atsakomybė

8.1. Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs,teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite mus apie tai informuoti.

8.2. RENT DRESS neatsako už žalą, įskaitant žalą, sąlygotą naudojimosi interneto svetaine trukdžių, už duomenų praradimą ar sugadinimą, atsiradusį dėl paties asmens ar trečiųjų asmenų, veikiančių su asmens žinia, veiksmų ar neveikimo, įskaitant klaidingą duomenų įvedimą, kitas klaidas, sąmoningą kenkimą, kitokį netinkamą interneto svetainės naudojimą.

8.3. Mes turime teisę iš dalies ar visiškai pakeisti šią politiką. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo Interneto svetainėje dienos.

Jei turite klausimų kreipkitės el. paštu info@rentdress.lt ir mes mielai į juos atsakysime.